Thailand Modern Villa with a Pool

THE UPPER PART OF BANG SARAY HOUSE IS CLADDED WITH THIN SLATS MADE FROM LOCAL RECLAIMED WOOD WHICH ALSO COVER THE SUNDECK SURROUNDING THE POOL. LARGE GLASS PANELS CREATE A PLEASANT INDOOR-OUTDOOR CONNECTION.

THE UPPER PART OF BANG SARAY HOUSE IS CLADDED WITH THIN SLATS MADE FROM LOCAL RECLAIMED WOOD WHICH ALSO COVER THE SUNDECK SURROUNDING THE POOL. LARGE GLASS PANELS CREATE A PLEASANT INDOOR-OUTDOOR CONNECTION.

Bang Saray House by Architectkidd Studio features a double nature: extrovert on the ground floor, intimate on the upper floor.
The house, owned by a Swiss family, has been designed according to the principles of passive architecture and energy saving, especially relying on local and natural building materials. The villa is set in the luscious, pristine scenery of Thailand eastern coast.
The solid, rectangular-shaped villa has been built using concrete slabs and features a beautiful open living area with custom-made fittings in Modernist style, bordered by large sliding glass panels which «can be directly opened to connect the interior spaces with the outdoor areas».
Sleeping quarters are sheltered by thin, dark wood slats offering shade, intimacy and a natural passage of fresh air through the five lengthwise arranged bedrooms on the first floor. A lush, tropical garden surrounds the villa overlooking a long, blue, inviting swimming pool.

MICRO-CONCRETE FLOORS CHARACTERISE THE AIRY, OPEN LIVING AREA ON THE GROUND FLOOR OF BANG SARAY HOUSE. SET ON THE COAST OF THAILAND, THE VILLA HAS BEEN DESIGNED BY ARCHITECTKIDD STUDIO IN A MODERNIST STYLE

MICRO-CONCRETE FLOORS CHARACTERISE THE AIRY, OPEN LIVING AREA ON THE GROUND FLOOR OF BANG SARAY HOUSE. SET ON THE COAST OF THAILAND, THE VILLA HAS BEEN DESIGNED BY ARCHITECTKIDD STUDIO IN A MODERNIST STYLE

BANG SARAY HOUSE IS MAINLY BUILT FROM WOOD, GLASS AND CONCRETE. THE VILLA, DESIGNED BY ARCHITECTKIDD STUDIO, IS LOCATED NEAR THE EAST COAST OF THE GULF OF THAILAND

BANG SARAY HOUSE IS MAINLY BUILT FROM WOOD, GLASS AND CONCRETE. THE VILLA, DESIGNED BY ARCHITECTKIDD STUDIO, IS LOCATED NEAR THE EAST COAST OF THE GULF OF THAILAND

BANG SARAY HOUSE, THAILAND, FACES A LONG OUTDOOR SWIMMING POOL. THE SUNDECK HAS BEEN ESPECIALLY DESIGNED BY ARCHTECTKIDD EMPLOYING RECLAIMED WOOD

BANG SARAY HOUSE, THAILAND, FACES A LONG OUTDOOR SWIMMING POOL. THE SUNDECK HAS BEEN ESPECIALLY DESIGNED BY ARCHTECTKIDD EMPLOYING RECLAIMED WOOD

neutral sleeping area

BANG SARAY HOUSE, THAILAND: THE SLEEPING AREA, SET ON THE FIRST FLOOR, FEATURES ROBUST, CUSTOM-MADE FURNISHINGS DESIGNED BY ARCHITECTKIDD STUDIO IN A PLAIN, ESSENTIAL STYLE. SPACES ARE ENCASED IN AN ADJUSTABLE ENCLOSURE MADE OF RECYCLED WOOD

BANG SARAY HOUSE, DESIGNED BY ARCHITECTKIDD STUDIO IN THE SOUTH-EASTERN COASTAL AREA OF THAILAND, FOLLOWS A LENGTHWISE ARRANGEMENT. THE LARGE LIVING ROOM BLENDS WITH THE OUTDOOR AREAS THROUGH SLIDING GLASS DOORS

BANG SARAY HOUSE, DESIGNED BY ARCHITECTKIDD STUDIO IN THE SOUTH-EASTERN COASTAL AREA OF THAILAND, FOLLOWS A LENGTHWISE ARRANGEMENT. THE LARGE LIVING ROOM BLENDS WITH THE OUTDOOR AREAS THROUGH SLIDING GLASS DOORS

THE LIVING AREA ON THE GROUND FLOOR OF THE TWO-STOREY VILLA BANG SARAY HOUSE, THAILAND. CUSTOM-DESIGNED BY ARCHITECTKIDD, IT FEATURES A NEUTRAL, WELCOMING PALETTE. A CONTEMPORARY ARTWORK HANGING ON THE WALL ADDS A LIVELY TOUCH TO THE ROOM

THE LIVING AREA ON THE GROUND FLOOR OF THE TWO-STOREY VILLA BANG SARAY HOUSE, THAILAND. CUSTOM-DESIGNED BY ARCHITECTKIDD, IT FEATURES A NEUTRAL, WELCOMING PALETTE. A CONTEMPORARY ARTWORK HANGING ON THE WALL ADDS A LIVELY TOUCH TO THE ROOM

THE FAÇADE AND SWIMMING POOL SUNDECK OF BANG SARAY HOUSE FEATURE SPECIAL COVERINGS MADE FROM LOCAL RECLAIMED WOOD. THE THAILAND VILLA WAS DESIGNED BY ARCHITECTKIDD IN 2014

THE FAÇADE AND SWIMMING POOL SUNDECK OF BANG SARAY HOUSE FEATURE SPECIAL COVERINGS MADE FROM LOCAL RECLAIMED WOOD. THE THAILAND VILLA WAS DESIGNED BY ARCHITECTKIDD IN 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *